Personlig data

Information om personlig data

För att du ska känna dig extra trygg har vi på Berglunds Persienn & Markis gått över till att erbjuda vår sida via en krypterad anslutning för att den information som skickas mellan oss och dig inte ska gå att läsa. När du besöker denna sida sparas heller inga kakor (cookies) – det vill säga små textfiler på din dator. Däremot så sparar vi information om de som besöker oss på vår egen server. Det som sparas är vilken sida du besöker, från vilken sida du kom, vilken adress du besöker oss via samt tiden då det sker.

Om du bokar en tid för mätning så sparas då de uppgifter som du uppger samt när vi bokat tid. I de fall något blivit fel söker vi upp publika uppgifter om kunder (tex om inte telefonnummret stämmer).

Vid order tar vi personnummer i de fall betalning inte sker direkt vid leverans. Personnumret sorteras bort i och med att vi ser att full betalning skett till oss. Övriga personuppgifter sparas dock för redovisning. Då i upp till åtta år. Om besöket bara leder till en offert sparas den i upp till två år men priset är bara giltigt i tre månader om inget annat meddelas.

Måtten på de produkter du beställt sparas utan någon bortre tidsgräns i vår databas. 

Boka ett kostnadsfritt besök

Välkommen att kontakta Berglunds Persienn & Markis för att boka ett kostnadsfritt besök.

Boka besök